JUURIKAN KYLÄYHDISTYS RY

KYLÄTIEDOTE 2016

Kyläyhdistyksen vuosikokous pidettiin Neulaniemessä 14.04.2016. Yhdistyksen puheenjohtajaksi vaihtui Paavo Kettunen, kiitos Seppo Savolaiselle vuosien vetovastuusta kyläyhdistyksessä! Varapuheenjohtajaksi valittiin Immi Helminen, rahastonhoitajana jatkaa Auli Partinen ja sihteerinä Merja Kettunen. Hallituksen muina jäseninä toimivat Anja Leinonen, uusina jäseninä aloittivat Olli Lötjönen ja Jouni Romppanen, varajäseninä Sirkka Gröhn ja Aila Torni.

Tavoitteenamme on järjestää kyläläisille yhteistä toimintaa ja erilaisia tapahtumia. Pyrimme myös edelleen pitämään luonnonkauniin Neulaniemen virkistysalueena mutta myös toimivana kokoontumis- ja juhlienpito paikkana. Perinteiseen tapaan järjestämme juhannusjuhlat 24.06 klo 19 alkaen, kokko sytytetään klo 21. Peli-iltoja jatketaan keskiviikkoisin heinäkuussa, alkaen klo 18. Kyläsauna lämpiää pelien jälkeen ja kanttiini on tarvittaessa auki. Kauden päätämme joulujuhlaan.

Kyläyhdistys on Kiteen Kaupungin kanssa tehdyn kumppanuussopimuksen mukaisesti ottanut huolehtiakseen entisen kyläkoulumme yhteydessä olevan pururadan, kiekkokaukalon ja kentän kunnosta. Tänä kesänä tarkoitus on kunnostaa tenniskenttä ja huoltorakennus.
Neulaniemessä huoltomaalaamme ja ehostamme aittarakennusta, pientä korjausta myös rantasaunalle.
Talkoolaisia toivottaisiin mukaan. Varsinkin juhannusjuhlissa vaikkapa tunnin tai kahden talkooapu ruokapalkalla olisi tarpeen, monenlaista askaretta olisi tarjolla. Jos sinulla on hitusenkin kiinnostusta yhteiseen toimintaan ole yhteydessä.

Kyläyhdistyksen uudet nettisivut www.juurikankylayhdistys.fi sekä yhdistyksen sähköposti on avattu juurikankylayhdistys@gmail.com jonne voit lähettää kaikenlaista toivetta tai palautetta. Toki voit olla yhteydessä hallituksen jäseniin tai soita puheenjohtajan puhelimeen. Kyläyhdistyksen puhelimesta on tehty soitonsiirto puheenjohtajan puhelimeen. Yhteydenotot ja varaukset Paavo Kettunen p. 050 593 1203. Neulaniemen vuokraushinnat näkyvät kyläyhdistyksen nettisivuilla. Maanantaista torstaihin hinnat kyläyhdistyksen jäsenille – 50 % (ei pelkkä sauna).

Aurinkoista kesää ja tervetuloa Neulaniemeen !