KYLÄTIEDOTE 2018

TAPAHTUMAT:

• Tervetuloa äitienpäiväkahville sunnuntaina 13.05.2018 klo 17.00 Juurikan vapaa-aikakeskukseen ( entinen koulu ). Järjestää Juurikan Kyläyhdistys yhteistyössä Juurikan Vapaa-aikakeskuksen kanssa.
  • Jätevesilainsäädäntöä uudistettiin 2017. Jässi-jätevesihankkeen jätevesineuvoja Jari Kurjonen tulee kertomaan tiistaina 29.05.2018 klo 18.00 Neulaniemeen ajantasaista tietoa jätevesienkäsittelystä ja käytännöistä. Tule sinäkin, kyläyhdistys tarjoaa kahvit!
  • Perinteiset juhannusjuhlat Neulaniemessä 22.06.2018. Saatavilla rantakalaa, kanttiinista kahvia, pullaa, virvokkeita ym . Arpajaiset. Kokko sytytetään klo 21.00. Talkoolaiset ruokapalkalla, etukäteen ilmoittautuminen Paavolle 050-593 1203.
  • Kesäkirkko järjestetään, elokuussa on tarjolla maistuvaa ruokaa ja jo perinteeksi muodostunut joulujuhla päättää toimintakauden (ajankohdat tarkentuvat myöhemmin).

TALKOOT:

• Neulaniemessä pihansiivous talkoot lauantaina 19.05.2018 klo 10 alkaen. Talkoolaisille tarjolla kahvia, makkaraa ym. Tarvittaessa saunakin lämpiää. Ota oma harava mukaan.
  • Riuttavuorelle vievän polun kunnostustalkoot torstaina 24.05.2018 klo 18.00. Kokoonnutaan Riuttavuoren tien risteyksessä.
  • Juhannusjuhlat 22.6.2018. Talkoolaiset ruokapalkalla, etukäteen ilmoittautuminen Paavolle 050-593 1203.
  • Talkoolaisia tarvitaan myös 07.07.2018 Rajakillan Rantakalalle ruokapalkalla. Talkoolaiset paikalle klo 16-17. Ilmoittautuminen etukäteen Paavolle numeroon 050- 593 1203.

Toivomme talkoisiin runsasta osallistumista, sillä mikäli haluamme pitää Neulaniemen kylän yhteisenä viihtyisänä kokoontumispaikkana, se vaatii että kannamme yhdessä kortemme kekoon! YLLÄRIBONUS: Talkoisiin osallistujat voivat halutessaan kesän aikana varata maksutta Neulaniemen saunaa arki-iltoina!

MUUTA:

Kyläkokous pidettiin 19.04.2018. Kyläyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Paavo Kettunen, varapuheenjohtajana Aila Torni, sihteerinä/rahastonhoitajana Merja Kettunen. Yhdistyksen jäseninä jatkavat Sirkka Gröhn, Immi Helminen, Anja Leinonen, Olli Lötjönen, Jouni Romppanen ja Emmi Torni.

Tulevan kesän viikonloput Neulaniemessä ovat pääsääntöisesti varattuja, mutta jos tarvitset tunnelmallista juhlien pitopaikkaa kysy vapaina olevia aikoja Paavolta. Kiteen Seudun Osuuspankki on myöntänyt täksikin kesäksi kylällemme nuoren kesätyöntekijän, haku on parhaillaan käynnissä. Juurikan Vapaa-aikakeskuksen tienvarteen on hankittu paperinkeräyslaatikko paperinkierrätystä varten kaikkien kyläläisten käyttöön.

Kaikenlaiset toiveet ja ideat toiminnan suhteen ovat tervetulleita, ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksen jäseniin. Tietoa toiminnasta löydät myös kylämme nettisivuilta www.juurikankylayhdistys.fi ja facebookista osoitteella www.facebook.com/neulaniemijuurikka/ Aurinkoista ja leppoista kesää, nähdään Neulaniemessä !