Tulevia tapahtumia:

• Tervetuloa äitienpäiväkahville sunnuntaina 13.05.2018 klo 17.00 Juurikan vapaa-aikakeskukseen ( entinen koulu ). Järjestää Juurikan Kyläyhdistys yhteistyössä Juurikan Vapaa-aikakeskuksen kanssa.

• Jätevesilainsäädäntöä uudistettiin 2017. Jässi-jätevesihankkeen jätevesineuvoja Jari Kurjonen tulee kertomaan tiistaina 29.05.2018 klo 18.00 Neulaniemeen ajantasaista tietoa jätevesienkäsittelystä ja käytännöistä. Tule sinäkin, kyläyhdistys tarjoaa kahvit!

• Perinteiset juhannusjuhlat Neulaniemessä 22.06.2018. Saatavilla rantakalaa, kanttiinista kahvia, pullaa, virvokkeita ym . Arpajaiset. Kokko sytytetään klo 21.00. Talkoolaiset ruokapalkalla, etukäteen ilmoittautuminen Paavolle 050-593 1203.

• Kesäkirkko järjestetään, elokuussa on tarjolla maistuvaa ruokaa ja jo perinteeksi muodostunut joulujuhla päättää toimintakauden (ajankohdat tarkentuvat myöhemmin).

5.6.2017:

Uusi kylätiedote on julkaistu, pääset lukemaan kylätiedotteen tästä.